nieuws

Start bouw 43 woningen in Berkel en Rodenrijs

regios

Wethouder Abee heeft op 21 september in het bijzijn van de kopers op feestelijke wijze het startschot gegeven voor de bouw van 43 eengezinswoningen in het Gouden Podium. Het Gouden Podium is een nieuw deelplan van de nieuwbouwontwikkeling Westpolder/Bolwerk in Berkel en Rodenrijs.

Start bouw 43 woningen in Berkel en Rodenrijs

Ontwikkelaar is Gouden Buurten C.V., een samenwerkingsverband van Amvest en Kavel Vastgoed. Naar verwachting worden de eerste woningen in juni 2017 opgeleverd aan de kopers. Alle woningen zijn reeds verkocht.

 

De 43 eengezinswoningen met vrij op naam prijzen tussen de 235.000 en 279.500 euro zijn in april  2016 onder grote belangstelling in verkoop gegaan. De bouw van de eerste 26 woningen is in mei gestart en naar verwachting zullen de eerste woningen aan de Oudelandselaan dit jaar nog worden opgeleverd. Architect is Evert Kolpa van VanBergen Kolpa Architecten uit Rotterdam; riz Bouw uit IJsselstein de aannemer.

 

Het Gouden Podium ligt in het Bolwerk en is een deelplan van de Gouden Buurten. Er komen hier in totaal 400 woningen met een grote variëteit aan woontypologieën. Het Gouden Podium krijgt een typisch dorps en groen karakter. Voorzieningen zoals het wijkwinkelcentrum en de Randstadrail zijn binnen handbereik. 

 

Reageer op dit artikel