nieuws

Mango naar Amsterdam Centraal

regios

Modemerk Mango opent eind 2016 een winkel op Amsterdam Centraal.

De winkel van circa 300 m2 is gelegen in het oostelijke deel van de IJ-hal, naast de uitgang van de middentunnel. Het Spaanse modemerk heeft in het buitenland inmiddels al meer dan 100 winkels op stationslocaties. In Nederland is de winkel op Amsterdam Centraal de eerste op een station. Cees de Jong, expansion director van Mango: ‘Onze collectie in de winkel op Amsterdam Centraal zal niet veel afwijken van de reguliere stores. Wel wordt rekening gehouden met de consument die minder tijd zal hebben en wat sneller even door de winkel heen wil gaan.’  Ook Vietnamees restaurant Saigon Càphê kiest voor een locatie in de IJ-hal, net als de onlangs aangekondigde restaurants Kyoto Sushi, Fishbar Saltzer, Satébar en café Little Delirium Amsterdam. Binnenkort wordt gestart met de afbouw van deze restaurants die naar verwachting allemaal in oktober en november openen.

Reageer op dit artikel