nieuws

Hurks realiseert Bastion Hotel in Waalre

regios

Hurks meldt de bouwstart op 19 september van Bastion Hotel Waalre met 156 kamers en voorzieningen op kantorenpark Park Diepenvoorde in Waalre. Op de locatie was aanvankelijk een kantoorgebouw van 10.000 tot 15.000 m2 voorzien.

Hurks realiseert Bastion Hotel in Waalre

Het hotel komt op de laatste vrije bouwkavel van Park Diepenvoorde. Dit kantorenpark heeft Hurks in zijn geheel ontwikkeld en gerealiseerd. Met de realisatie van dit tweede hotel dat Hurks voor de Bastion Groep bouwt, is Park Diepenvoorde gereed. De kavel van 6.000 m2 is inmiddels geëgaliseerd en bouwrijp gemaakt. Hurks verwacht het hotel september 2017 aan de Bastion Groep op te leveren.

Gezien de huidige druk op de kantorenmarkt en de gewijzigde toekomstige vraag naar kantoorruimte in Oost-Brabant is gekozen het kantoor te vervangen door een hotel. Op de begane grond van het nieuwe Bastion Hotel komen algemene ruimtes zoals een lounge, een restaurant, een bar en fitnessruimte. Daar bovenop worden twaalf verdiepingen met totaal 156 kamers gerealiseerd. Daarmee wordt het gebouw circa 42 meter. Voor het hotel komen ruim 130 parkeerplaatsen.

Reageer op dit artikel