nieuws

Giesbers realiseert woningproject in Gooise natuur

regios

Giesbers Rotterdam meldt de bouwstart op 27 september van Landgoed Nieuw Cruysbergen met vijftig woningen op het voormalige MOB-complex in Bussum.

Giesbers Rotterdam is ontwikkelaar en bouwer van het project. Het ontwikkel- en bouwbedrijf realiseert het luxe nieuwbouwproject aan de grens van natuurgebied Cruysbergen, dat ook wel de groene ruggengraat van het Gooi genoemd wordt. Het project bestaat uit vijftig woningen: twaalf vier-onder-een-kap bungalows, veertien twee-onder-een-kap bungalows en drie appartementengebouwen met elk acht woningen.

De appartementengebouwen en woningen liggen in een bestaand natuurgebied. De paden en wegen in het gebied worden zo aangelegd dat ze goed begaanbaar zijn, maar het natuurlijke karakter niet verstoren. Door de realisatie van dit project kan een groot deel van de aangrenzende landerijen van Cruysbergen worden teruggegeven aan de natuur. Naar verwachting worden de eerste woningen begin 2017 opgeleverd.

Reageer op dit artikel