nieuws

FGH laat Gelderse vastgoedportfolio veilen

regios

FGH Bank heeft opdracht gegeven tot de executieveiling van een Gelderse vastgoedportefeuille van de particuliere belegger Leen Thijsse.

Dat blijkt uit berichtgeving in De Stentor en uit een melding op de website van betrokken makelaar Mulder ten Kate Vastgoed. De executoriale verkoop van de portefeuille Caitwick vindt plaats op 11 en 12 oktober via het online platform van BOG Auctions. De portefeuille omvat zes bedrijfspanden met bovenwoningen, een bowlingcentrum en restaurant Bon Vivant (Loolaan 42, met bovenwoningen) in Apeldoorn, een kinderdagverblijf in Deventer, twee bosvilla’s, een recreatiewoning en 32 percelen bos- en natuurgrond in Kootwijk.

Het Kadaster vermeldt Van Stuyvesandte bv als eigenaar van het vastgoed. Volgens De Stentor betreft dit de vastgoedportefeuille van de particuliere belegger Leen Thijsse. Hoeveel krediet FGH Bank in totaal heeft verschaft, is niet bekend. Uit het hypothecair bericht van zes objecten in Apeldoorn staat de hypotheekhouder voor een bedrag en rentevoet van 10,15 miljoen euro genoteerd. Als beslaglegger van deze panden staat Vastbouw Vastgoedontwikkeling vermeld. 

Makelaarskantoor Mulder ten Kate Vastgoed is door FGH Bank aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande (executoriale) verkoop van het onroerend goed, aldus de makelaar op haar site. De online executieveiling vindt plaats via BOG Auctions. Het tijdstip wordt gepubliceerd op bog-auctions.com. Het is tot en met dinsdag 27 september ook mogelijk om een onderhands bod uit te brengen bij de veilingnotaris. (MvL)

Reageer op dit artikel