nieuws

Bouwstart Remise Haarlem

regios

Maandag 19 september vindt de officiële bouwstart plaats van woningbouwproject de Remise aan de Leidsevaart in Haarlem. Ontwikkelaar Hoorne Vastgoed realiseert op het voormalige Connexxion-terrein 146 eengezinswoningen.

De woningen zijn allemaal verkocht, laat de ontwikkelaar weten. Dat geldt ook voor 28 door Pré Wonen ontwikkelde appartementen. De bouw door Dura Vermeer vindt in fases plaats en zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2018 gereed zijn. Een belangrijk onderdeel van het project vormt de eerder afgeronde vernieuwing van de circa 3500 m2 grote Vomar Voordeelmarkt met 125 parkeerplaatsen op het dak en 127 in de Stephensonstraat.  

De Remise is een binnenstedelijke ontwikkeling aan de rand van het Haarlemse stadshart. Die kwam mede op basis van overleg met omwonenden, de gemeente Haarlem en de toekomstige bewoners tot stand.

Reageer op dit artikel