nieuws

Bouwstart 77 studentenwoningen Laakhaven-West

regios

Weboma en Dijkxhoorn Bouw ontwikkelen en bouwen 77 studentenwoningen aan de Van der Kunststraat in Laakhaven-West in Den Haag. Het gaat om huurstudio’s.

Bouwstart 77 studentenwoningen Laakhaven-West

Dat blijkt uit een melding op een bouwbord op de betreffende bouwlocatie. De bouw is al van start gegaan. Opdrachtgevers zijn drie particuliere grondeigenaren van Indiase afkomst. Het ontwerp is van Boswerger Architecten. De vermelde website van het project, www.patiolaak1huren.nl, is nog niet actief. Naast de studentenstudio’s worden drie tempels gebouwd voor respectievelijk Sikhs, Hindoe’s en Harekrishna’s.

Schuin tegenover het studentenproject realiseert Ouwehand Bouw appartementencomplex Blue Nile met 46 koopappartementen en vier bedrijfsruimten. Dit project van Nu Projectontwikkeling wordt eind september opgeleverd. Ook Nu-project Waldo Tower met 320 startersappartementen wordt binnenkort opgeleverd. In Laakhaven-West worden in totaal zo’n 1.200 woningen gebouwd, waarvan ongeveer de helft al is gerealiseerd. (MvL)

Reageer op dit artikel