nieuws

35 nieuwe woningen in Helmond

regios

Ontwikkel- en bouwcombinatie Hurks – Adriaans Bouwgroep en Delta Lloyd Vastgoed hebben recentelijk een overeenkomst getekend voor de bouw van 35 woningen in de nieuwe buurt Liverdonk in Brandevoort, Helmond. Nu alle partijen hun handtekening hebben gezet, kan de bouw in oktober 2016 van start gaan .

De woningen worden gebouwd in de nieuwe buurt Liverdonk. Ze worden instapklaar opgeleverd. Liverdonk is een nieuw deelgebied in Brandevoort ten westen van het centrum De Veste. Ontwikkel- en bouwcombinatie Hurks – Adriaans Bouwgroep neemt in totaal circa 130 woningen van deze nieuwe woonwijk voor zijn rekening, die in meerdere fasen worden gerealiseerd. De eerste fase omvat in totaal 50 woningen waarvan 35 huur- en vijftien koopwoningen.

De 35 woningen die zijn verkocht aan Delta Lloyd, worden aangeboden in de vrije huursector. Het gaat om grondgebonden woningen met hoek- en tussenwoningen. De vijftien koopwoningen bestaan uit diverse typologieën, waaronder ook verschillende tweekappers. Gezien de voorspoedige verkoop van de koopwoningen wordt de bouw tegelijk met de huurwoningen gestart. De oplevering staat gepland voor medio 2017

Reageer op dit artikel