nieuws

Woningen in kantoor De Drie Mollen Den Bosch

regios

Het voormalige kantoor van koffie- en theebedrijf De Drie Mollen (1.215 m2) wordt door projectontwikkelaar TPN getransformeerd tot vier stadswoningen en een penthouse, schrijft het Brabants Dagblad.

Woningen in kantoor De Drie Mollen Den Bosch

Ontwikkelaar TPN heeft hiervoor een omgevingsvergunning aangevraagd. De woningen krijgen een oppervlakte van 150 tot 280 m2, het penthouse 240 m2. In het Kadaster staat de verkoper nog als eigenaar geregistreerd.

Het koffie- en theebedrijf De Drie Mollen werd in 2008 gekocht door het investeringsfonds Cap Vest en in 2012 doorverkocht aan het Japanse UCC. Het kantoorpand werd in februari 2016 door UCC verkocht aan de particuliere belegger Jos Koster voor 970.000 euro. (JvB)

Reageer op dit artikel