nieuws

Synchroon ontwikkelt tachtig woningen Ede

regios

Synchroon heeft met gemeente Ede een koopovereenkomst getekend voor een stuk grond in de nieuwe woonwijk Park Reehorst in Ede. De projectontwikkelaar realiseert er tachtig woningen.

Dat schrijft Synchroon op zijn website. De grond is gelegen tussen de Sportlaan en de Oude Kerkweg. Naar verwachting komen in september de eerste zestien woningen in de verkoop. Park Reehorst is het gebied tussen de Reehorsterweg, de Oude Kerkweg, de Diedenweg en de Sportlaan in Ede. In totaal staan er ongeveer 240 woningen op het programma.

Deze worden gefaseerd gebouwd tussen 2015 en 2020. Het totale gebied wordt ontwikkeld door Synchroon, Bruil, Woonstede en de gemeente Ede. In de wijk staat het groene park centraal. De globale indeling van het park wordt dit najaar aangelegd. De verdere invulling van het park zal in samenspraak met omwonenden worden opgepakt. (MvL)

Reageer op dit artikel