nieuws

Plan voor 42 woningen Schijndel

regios

Om te voorkomen dat de wachtlijst voor een sociale huurwoning verder oploopt heeft woningbouwvereniging Huis & Erf het plan om extra woningen te bouwen in Schijndel. Samen met Janssen de Jong Projectontwikkeling is in Hulzebraak III een plan gemaakt voor de realisatie van 42 eengezinswoningen.

In een vorige fase heeft Huis & Erf met dezelfde partners reeds 43 woningen in Hulzebraak III gerealiseerd, melden de twee partijen. Hier komen nog eens 42 woningen bij. Het laatste jaar hebben de ontwikkelingen in Hulzebraak III een vlucht genomen. Inmiddels zijn twintig nieuwe koopwoningen in aanbouw en is de laatste fase van Hulzebraak III met koopwoningen ook in voorbereiding. Daarmee nadert de nieuwe wijk zijn voltooiing.

 

Als de bestemmingsplanprocedure voorspoedig verloopt kan in november dit jaar gestart worden met de bouw. De nieuwe woningen zijn dan in de zomer van 2017 klaar.

Reageer op dit artikel