nieuws

Overeenkomst eerste fase De Grassen in Vlijmen

regios

Projectwethouder Kees van Bokhoven van de gemeente Heusden en directeur Clemie van Wanrooij namens Van Wanrooij Projectontwikkeling tekenden donderdag 28 juli een koopovereenkomst voor de eerste fase van nieuwbouwwijk De Grassen in het Brabantse Vlijmen.

De koopovereenkomst maakt de weg vrij voor start verkoop, voorbereiding en bouw van de beoogde eerste fase van het nieuwbouwproject, bestaande uit 94 woningen. Naar verwachting start de verkoop van de koopwoningen in oktober 2016.

De zelfbouwers in de nieuwbouwwijk De Grassen in Vlijmen zijn al aan de gang. Nu de koopovereenkomst is ondertekend kan ook Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling aan de slag met de eerste fase van 94 woningen van totaal 825 woningen.

Reageer op dit artikel