nieuws

Nieuwbouw opslagunits bekostigd via crowdfunding

regios

Boxx Opslagverhuur is begonnen aan de bouw en uitbreiding van twee locaties in Amersfoort en Utrecht, waarmee de totale oppervlakte uitkomt op bijna 15.000 m2. De financiering voor de nieuwbouw is mede opgehaald middels crowdfunding.

De verhuurder van opslagunits breidt uit in Utrecht en start in Amersfoort. In Utrecht bouwt het bedrijf vijftien bedrijfsunits aan het water, de zogenaamde Dockwerkers. De begane grond dient als opslag of showroom. De eerste etage is bedoeld als kantoor, met uitzicht op het Merwedekanaal. De ruimten hebben een oppervlakte van minstens 163 m2.

De Dockwerkers zijn onderdeel van een groter nieuwbouwcomplex aan de Eendrachtlaan, waar ook 118 nieuwbouw garageboxen van 21 m2 deel van uitmaken. Deze zijn beschikbaar om te kopen, huren of als belegging. Het totale oppervlak voor de nieuwe locatie op het Businesseiland Utrecht is 9.500 m2. Een groot deel daarvan worden opslagruimte voor particulieren, onder andere via Boxx on Wheels.

Ook in Amersfoort start Boxx. Daar komen 64 luxe nieuwbouw garageboxen van 21 m2 binnen een beveiligd park aan de Beeldschermweg. De garageboxen liggen achter een 4.000 m2 grote bedrijfshal, vanuit waar de onderneming 500 opslagunits zal exploiteren. Ook deze vestiging werd deels middels crowdfunding bekostigd.

Reageer op dit artikel