nieuws

Haags Navo-complex voor 42,5 miljoen op de schop

regios

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft de renovatie en uitbreiding van het Navo-complex in Den Haag gegund aan de combinatie van de bedrijven Boele van Eesteren en Visser & Smit Bouw. Het gaat om een opdracht van 42,5 miljoen euro.

Haags Navo-complex voor 42,5 miljoen op de schop

Dat bericht het Rijksvastgoedbedrijf op de eigen website. De uitbreiding omvat 11.000 m2 extra kantoorruimte plus 560 parkeerplaatsen. In het gebouw aan de Oude Waalsdorperweg zit de ict-organisatie van de Navo, de Communications and Information Agency (NCIA).

Het verouderde pand krijgt een extra etage en er komt een stuk aan de voorkant bij. Ook wordt het terrein groter en komen er meer parkeerplaatsen. De NCIA heeft dertig vestigingen over de hele wereld. De vestiging in Den Haag is een van de drie hoofdvestigingen. Het aantal medewerkers groeit de komende periode naar bijna 750 van nu zo’n 500.

 

Reageer op dit artikel