nieuws

Bouwstart nieuwbouwproject IJsselstein

regios

HBC Planontwikkeling begint eind augustus met de bouw van het multifunctionele project Panoven in IJsselstein met onder meer kantoren en supermarkten.

Op 31 augustus vindt de officiële handeling voor de bouwstart plaats aan de Boerhaaveweg/Baronieweg. Het totale plan bestaat uit twee supermarkten (Plus en Aldi), een fietsenwinkel (Rijwielhandel Zomerdijk), kantoren voor Stichting Trinamiek, horeca in de vorm van een restaurant (Robuust) en een parkeerterrein.

Het plan kende een lange voorgeschiedenis. De eerste initiatieven dateren van 2008/2009. Na een langdurig proces van plannen maken en wettelijke procedures, is in het voorjaar van 2016 de definitieve goedkeuring ontvangen. Hierna is onmiddellijk gestart met de technische voorbereiding van de bouw. De bouwtijd voor het totale project bedraagt zes tot zeven maanden. Oplevering wordt verwacht in het voorjaar van 2017.

Reageer op dit artikel