nieuws

Bouwhuis transformeert tweede kantoor in Deventer

regios

Na 56 appartementen in kantoorgebouw Pikeursstaete wil de Apeldoornse projectontwikkelaar Jonald Bouwhuis ook aan de Verlengde Kazernestraat 1-11 in Deventer een kantoorgebouw transformeren naar studio’s, schrijft de Stentor.

Bouwhuis transformeert tweede kantoor in Deventer

In kantoorgebouw Le Crochet moeten in totaal 70 appartementen komen verdeeld over vier bouwlagen. Het kantoorgebouw ligt op honderd meter van Hogeschool Saxion en niet ver van het centrum.

Volgens het Kadaster heeft de transactie nog niet plaats gevonden. Als eigenaar staat nog ingeschreven Dutch Property Company Rembrandt 5.

Bij huurder Trust Chem Europe, die kantoorruimte huurt op de derde etage, is van een op handen zijnde verbouwing naar woningen niets bekend. Bij property manager Mayfield in Eindhoven is door vakanties niemand die betrokken is bij de portefeuille bereikbaar voor commentaar. (JvB)

Reageer op dit artikel