nieuws

Axel Veldboom herontwikkelt in Enschede

regios

Axel Veldboom heeft in Enschede een bedrijfsverzamelgebouw gekocht aan Edo Bergsmalaan 1 dat hij wil herontwikkelen tot 46 appartementen, meldt Tubantia. Daarnaast kocht hij panden aan Achter ’t Hofje 21, 23 en 25.

Axel Veldboom (33 jaar oud) uit Oostwold bezit in de binnenstad van Groningen bijna 100 panden, die hoofdzakelijk aan studenten zijn verhuurd. Hij lag meerdere keren in de clinch met buren van zijn panden door omstreden bouwplannen, leidend tot meerdere rechtszaken. 

Veldboom is naar Enschede gehaald door Joost Nijenhuis van N Wonen in Enschede. Dit bedrijf zal voor Veldboom het beheer en de beheer voor zijn rekening nemen.

Het bedrijfsverzamelgebouw in Enschede telt vier verdiepingen en is geheel onderkelderd. Het pand is gefinancierd met een hypotheek van 4.550.000 euro bij de Volksbank Gronau (Kadaster).  Twee van de drie panden aan Achter ’t Hofje waren ooit in gebruik door het Leger des Heils. De panden zullen worden verbouwd tot negen wooneenheden, mogelijk met een combinatie van wonen en werken. 

 

Reageer op dit artikel