nieuws

AM realiseert woningen villapark Rijswijk

regios

AM meldt de bouwstart op 2 september van 22 woningen in het project Villapark Eikelenburgh in Rijswijk. De totale ontwikkeling in het voormalige kassengebied aan de westkant van Rijswijk omvat 300 woningen.

AM realiseert woningen villapark Rijswijk

Dat bericht de vastgoed- en gebiedsontwikkelaar en BAM-dochter op de eigen website. Het woningaanbod in deze fase bestaat uit zeven herenhuizen, veertien twee-onder-kap-woningen en een vrijstaande villa. De prijzen zijn vanaf 417.500 tot 609.500 euro. De royale woonoppervlaktes variëren van 155 m2 tot en met 198 m2 op kavels van 198 m2 tot en met 549 m2. De woningen in de wijk hebben alle een architectuur van de Nieuwe Haagse School en zijn naar een ontwerp van Van Egmond Totaal Architectuur. De bouw is in handen van BAM Woningbouw.

Villapark Eikelenburgh ligt in het gebied tussen de Sir Winston Churchilllaan, de Mgr. Bekkerslaan en de Rijner Watering. Het betreft de transformatie van het voormalige twaalf hectare grote kassengebied naar een woongebied. In het eerste plandeel zijn 52 woningen gerealiseerd en zijn er vijftien woningen in aanbouw. De ontwikkeling betreft in totaal circa driehonderd woningen. De 22 woningen zijn onderdeel van de vierde fase en bevinden zich rond het centrale park en richting de Sir Winston Churchilllaan. Nog enkele woningen zijn beschikbaar.

Reageer op dit artikel