nieuws

Altera koopt 60 appartementen in Maarssenbroek

regios

Altera Vastgoed heeft met Van Wijnen Projectontwikkeling Midden overeenstemming bereikt over de verwerving van 60 te realiseren appartementen voor 12 miljoen wueo in het centrum van Maarssenbroek, onderdeel van de gemeente Stichtse Vecht.

De locatie betreft het te slopen pand van de voormalige regionale bibliotheek aan het Bisonspoor, tegenover het gelijknamige hoofdwinkelcentrum en op loopafstand van het NS Station. Het gebouw bevat twaalf tweekamer- en 48 driekamerappartementen, verdeeld over zes verdiepingen.  In de onderliggende half verdiepte parkeergarage worden 36 parkeerplaatsen gerealiseerd. De appartementen, variërend in omvang tussen 69 en 87 m2 met ieder een balkon van 8 m2, worden verhuurd in de middenhuurprijsklasse.   Het project is ontwikkeld door Van Wijnen Projectontwikkeling Midden i.s.m. Stichtse Vecht Ontwikkelingen. De realisatie wordt verzorgd door Van Wijnen Weesp. De start sloop/bouw is al begonnen. De oplevering zal in oktober 2017 zijn. Aqua Vastgoed B.V. adviseerde de verkopende partij.

Reageer op dit artikel