nieuws

Woningcomplex Borstblok moet 15,6 miljoen kosten

regios

Het woningcomplex Borstblok aan Bos en Lommerweg in Amsterdam staat te koop voor 15,6 miljoen euro.

Dit blijkt uit gegevens op de website van de verkoper, de gemeente Amsterdam. Het complex is 13.060 m2 groot. Het gaat om 5.855 m2 netto verhuurbare appartementen (78 stuks) en 5.632 m2 verhuurbare bedrijfsruimte (elf winkels/bedrijfsruimten). De erfpacht is af te kopen voor 5,57 miljoen euro of er kan voor een jaarlijkse betaling geïndexeerd van 167.000 euro worden gekozen. Daarnaast kan ook voor de rentevaste periode van 10 of 25 jaar worden gekozen maar dan is de jaarlijkse canon uiteraard hoger.

Capital Value verkoopt dit complex voor de gemeente. 

 
 
 

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 
 
  
 
  
  
   
Reageer op dit artikel