nieuws

Start bouw appartementen Apeldoorn

regios

Met de overhandiging van een linde door wethouder Nathan Stukker van de gemeente Apeldoorn aan Bouwinvest, werd maandag 11 juli 2016 het officiële startsein gegeven voor de bouw van appartementengebouw De Rokade.

Met de overhandiging van de linde werd gerefereerd aan de vele lindes die langs de Loolaan staan, en waaraan het gebouw is gelegen. De Rokade is een ontwikkeling van Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn. Het project ligt in het noordwesten van Apeldoorn nabij Paleis Het Loo en het Paleispark en dichtbij de binnenstad. De 39 vrije sector huurappartementen zijn een belegging van Bouwinvest namens het Bouwinvest Residential Fund. De Rokade omvat, naast de appartementen, 39 individuele bergingen, een collectieve fietsenberging en 39 privé parkeerplaatsen in een ondergrondse garage.

Reageer op dit artikel