nieuws

Hoogste punt Vesteda-project Diemen

regios

Gemeente Diemen, Vesteda en Van Wijnen Midden hebben 4 juli het hoogste punt van de 98 appartementen van De Diemer in Diemen gevierd.

Van Wijnen Midden en Vesteda hebben het project in goed overleg met de gemeente Diemen ontwikkeld. Nieuwbouwproject De Diemer komt op de plaats waar vroeger het bejaardencentrum De Diem was gevestigd. Nadat het bejaardenhuis gesloopt was, heeft het terrein enkele jaren braak gelegen. De gemeente Diemen, Vesteda en Van Wijnen zijn blij dat zij deze markante plek in het centrum van Diemen een nieuwe invulling kunnen geven.

Het complex bestaat uit 98 appartementen en parkeerplaatsen in het middenhuursegment. Eind 2015 startte Van Wijnen met de realisatie van het complex. De oplevering vindt naar verwachting eind van dit jaar plaats. Het project ligt tegenover het vernieuwde winkelcentrum Diemen Centrum. De appartementen variëren in oppervlakte van 65 tot 115 m2. Vesteda verhuurt de appartementen tegen een gemiddelde prijs van ongeveer 800 euro per maand. 

Reageer op dit artikel