nieuws

Capital Value verkoopt woningcomplex voor Amsterdam

regios

Namens de gemeente Amsterdam is Capital Value gestart met de verkoop van woningcomplex Borstblok in Amsterdam. Het complex omvat 78 appartementen en elf winkels/bedrijfsruimten en ligt aan de Bos en Lommerweg en Woutertje Pietersestraat in de Kolenkitbuurt in Amsterdam.

Capital Value verkoopt woningcomplex voor Amsterdam

Het complex is in 2009 door de gemeente verworven en in 2014/2015 geheel gerenoveerd. De grond met de daarop aanwezige opstal wordt door de gemeente in erfpacht uitgegeven. De koper wordt erfpachter van de grond en de opstal. Basis voor de erfpachtcanon is een conform het Amsterdamse grondprijsbeleid vastgestelde grondwaarde en het canonpercentage. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om vóór vrijdag 16 september 2016, 12.00 uur een bieding uit te brengen via het door de gemeente Amsterdam opgestelde biedingsformulier.

Reageer op dit artikel