nieuws

‘Bewoners niet meer tegen Logistiek Park Moerdijk’

regios

Bewonersplatform Hart van Moerdijk verzet zich niet langer tegen het Logistiek Park Moerdijk (LPM). ‘Er komt een moment dat je moet stoppen met protesteren’, zegt Raymond Cools van het platform in de regionale pers.

Dat betekent dat er geen bezwaar komt tegen het inpassingsplan voor het 150 hectare grote bedrijventerrein in de oksel van de A16/A17. Dit plan, eerder door de Raad van State op een vormfout afgeserveerd, is afgelopen vrijdag door Provinciale Staten van Brabant opnieuw aangenomen.

Het ziet ernaar uit dat het LPM ondanks het besluit van Hart van Moerdijk toch weer een maandenlange bezwarenprocedure wacht. Voor Stichting Behoud Buitengebied Moerdijk (SBBM) is de strijd nog niet gestreden. ‘Wij gaan weer tot aan de Raad van State’, aldus Wim Rijnart van SBBM in BN De Stem.

Reageer op dit artikel