nieuws

Autoshowroom in V&D-pand Den Bosch

regios

In het voormalige pand van V&D aan Schapenmarkt 2-4/Pensmarkt 8 in Den Bosch komt tijdelijk een autoshowroom, meldt het Brabants Dagblad. Het gaat om dealer Van den Udenhout (Audi, Porsche, Volkswagen).

De directeur-eigenaar van de autodealer zegt dat steeds minder mensen naar een showroom komen. Hij hoopt dat de centrale locatie meer mensen trekt. In het pand komen ook vestigingen van Gazelle, La Place en Shoeby. Mensen die een proefrit willen maken, kunnen met een fiets van Gazelle naar de vestiging van Van den Udenhout of naar de parkeergarage, waar de demo-auto’s klaar staan. 

Den Bosch behoort tot de zeven steden die op 11 juli 2016 bekend werden gemaakt als nieuwe locatie voor een vestiging van Hudson’s Bay. 

Reageer op dit artikel