nieuws

Waldo Tower bereikt met 70 meter hoogste punt

regios

Nu Projectontwikkeling heeft het hoogste punt van woningproject Waldo Tower bereikt in het gebied Laakhaven-West in Den Haag. De 23 etages tellende woontoren meet 70 meter.

Waldo Tower is het hoogste gebouw in Laakhaven-West met 320 huurstudio’s. In de plint zal 870 m2 horeca met een groot terras worden gevestigd. Op de vijfde etage bevindt zich een groot gezamenlijk dakterras voor alle bewoners. Het gebouw staat direct aan de rivier de Laak en vlakbij de jachthaven die naar verwachting wordt gerealiseerd in de voormalige Petroleumhaven. Waldo Tower wordt uitgevoerd door Stebru Bouw. Het project is verkocht aan een Duitse vastgoed-CV. De oplevering is voorzien in het vierde kwartaal van dit jaar.

Waldo Tower maakt deel uit van Waldo City, de ontwikkeling van verschillende complexen met luxe, kleine appartementen. In de eerste fase worden vijf gebouwen opgeleverd met 500 kleine woonstudio’s, een parkeergarage en bedrijfsonroerendgoed. In de tweede fase van de ontwikkeling van Waldo City, zullen in Laakhaven West voornamelijk Waldo XL-appartementen worden gebouwd. De ontwikkeling van deze fase aan de Calandkade is op dit moment in volle gang, aldus Nu.

Reageer op dit artikel