nieuws

Van Wijnen renoveert hoofdkantoor Newomij

regios

Van Wijnen Weesp Onderhoud en Beheer start deze zomer met de interne renovatie van het hoofdkantoor van vastgoedonderneming Newomij aan de Koningin Wilhelminalaan 31 te Naarden.

Van Wijnen renoveert hoofdkantoor Newomij

Zowel de bouwteamovereenkomst als aannemingsovereenkomst zijn donderdag 16 juni op het regiokantoor van Van Wijnen Midden in Harderwijk, ondertekend door Erik-Jan Bulstra, CEO Newomij en Marcel Mulder, regiodirecteur Van Wijnen Midden.
Van Wijnen Weesp onderhoud en beheer gaat het huidige kantoorgebouw van Newomij in Naarden grondig verbouwen en transformeren tot een modern, duurzaam en energiezuinig kantoor. De modernisering draagt bij aan een betere LCC (Life Cycle Costs) en een verhoogde duurzaamheid. Na de voorbereidende fase, gevolgd door de sloop aan het casco, wordt de renovatie in gang gezet en wordt het kantoorgebouw opnieuw ingericht.  Het ontwerp is gemaakt door Fokkema & Partners. Naar verwachting wordt het volledig gerenoveerde kantoorgebouw inclusief parkeerplaatsen eind 2016 opgeleverd.
Newomij heeft zich sinds haar oprichting in 1958 ontwikkeld tot één van de grotere vastgoedondernemingen in Nederland. Newomij is actief op het gebied van belegging in en beheer van woningen, kantoren, winkels en bedrijfspanden in Nederland en Duitsland. Ook is Newomij actief op het gebied van vastgoedfinancieringen, beheer van verenigingen van eigenaars en assurantiebemiddeling. Het beheer en de exploitatie van de vastgoedportefeuille wordt uitgevoerd door Huurwel, een 100 procent dochteronderneming van Newomij.

Reageer op dit artikel