nieuws

Uitbreiding De Lindeboom in Mijdrecht met Action

regios

Winkelcentrum De Lindeboom (5.450 m2) aan de Dorpsstraat in Mijdrecht wordt gerevitaliseerd en uitgebreid met een Action op de verdieping. Ook wordt de bestaande supermarkt Boni vergroot.

Uitbreiding De Lindeboom in Mijdrecht met Action

Eigenaar Hoorne Vastgoed heeft daartoe een overeenkomst getekend met Bébouw Midreth, onderdeel van VolkerWessels. De ondertekening gebeurde op 8 juni op vastgoedbeurs Provada in de RAI in Amsterdam.

De huidige winkels worden intern verbouwd en de gevels van de winkels opgewaardeerd. Voor het ontwerp van de renovatie en gedeeltelijke  nieuwbouw is MIII Architecten betrokken. De huidige winkeliers, de nieuwe huurders  en omwonenden worden bij het proces nauw betrokken. Bestaande winkeliers krijgen zoveel mogelijk de kans  krijgen in De Lindeboom te blijven, aldus Hoorne Vastgoed en Bébouw Midreth.

Na de bouwvak begint de sloop van delen van het gebouw en wordt de nieuwbouw opgestart. De uitvoering verloopt in fasen om de overlast voor winkeliers en winkelend publiek zoveel mogelijk te beperken. In de  eerste fase zal de Action naar verwachting in oktober 2017 worden opgeleverd. Volgens prognose zal de  hele revitalisatie eind 2018 gereed zijn.

Reageer op dit artikel