nieuws

Synchroon ontwikkelt 151 appartementen Zeeburgereiland

regios

Synchroon ontwikkelt op Zeeburgereiland het plan Heroes: 151 koop- en huurappartementen verdeeld over drie appartementengebouwen. De gebouwen tellen tien woonlagen. Heroes komt te lliggen aan de Urban Sport Zone en het park van Zeeburgereiland.

Synchroon ontwikkelt 151 appartementen Zeeburgereiland

Het ontwerp van Heroes is afkomstig van Arons en Gelauff Architecten uit Amsterdam. Het bijzondere van Heroes is de veelzijdigheid in woningaanbod: koop, huur, groot of iets kleiner, het is er allemaal te vinden. De woonoppervlaktes van de koopappartementen lopen uiteen van circa 74 tot 218 m2.
De prijzen beginnen waarschijnlijk vanaf circa 300.000 euro, oplopend tot 1.000.000 euro v.o.n.
Fris Woningmakelaars Amsterdam start binnenkort met de verkoop.

Reageer op dit artikel