nieuws

Servicebouwplus transformeert bedrijfsunits Prodelta

regios

ServicebouwPlus gaat in opdracht van ProDelta in distributiecomplex Commodity Park Rotterdam zeven units van elk 2.500 m2 ombouwen tot zogenoemde ADR-ruimtes. Drie units worden voorzien van onder meer Hi-ex outside air blusinstallaties. Alle units worden voorzien van verdiepingsvloeren, laadkuilen en loadingdocks. Kenmerkend is de snelle doorlooptijd van het project.

Servicebouwplus transformeert bedrijfsunits Prodelta

Commodity Park Rotterdam is door ProDelta in 2008 op de Rotterdamse haven ontwikkeld en omvat 71.000 m2 hoogwaardige bedrijfsruimte.

ServicebouwPlus verricht een grote diversiteit aan werkzaamheden om de units te transformeren tot ADR-ruimtes. Zo realiseren zij onder meer een pompkamer ten behoeve van de Hi-ex outside air blusinstallatie en plaatsen zij 3.000 m2 verdiepingsvloeren. Daarnaast worden de units voorzien van in totaal vier laadkuilen met 26 dockhuizen en equipment. De laad- en loskuilen dienen tevens als opslagcapaciteit voor het bluswater. Ze worden vloeistofkerend uitgevoerd en voorzien van goten. In twee units worden kantoor-, was-, kleedruimtes en kantine faciliteiten gecreëerd. 

Reageer op dit artikel