nieuws

Reuzenrad op De Pier

regios

Op De Pier in Scheveningen zijn de werkzaamheden gestart voor de bouw van een vijftig meter hoog reuzenrad. De bouw neemt enkele weken in beslag waarna het rad direct in gebruik wordt genomen.

In het reuzenrad, met 36 gesloten gondels waaronder één volledig van glas, kan straks worden gedineerd met wijds uitzicht over de stad én zee. Hiermee is Den Haag een nieuwe topattractie rijker: het eerste reuzenrad van Europa boven zee.

Skyview Attractions is verantwoordelijk voor de realisatie van het zogenaamde ‘Dinnerwheel´ dat door het Limburgse bedrijf Dutch Wheels (onderdeel van Vekoma) is ontwikkeld.

De Pier is sinds 18 juli 2015 weer open voor het publiek, nadat KondorWessels Vastgoed (VolkerWessels) en DanZep deze in oktober 2014 kochten. De vernieuwde Pier is inmiddels een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels.

 

Reageer op dit artikel