nieuws

Opening Hikvision op bedrijvenpark De President

regios

De nieuwe Europese hoofdvestiging van het Chinese bedrijf Hikvision Digital Technology op bedrijvenpark De President in Hoofddorp is vrijdag 24 juni officieel geopend. Vanuit de nieuwe locatie wordt de Europese sales & marketing, distributie en technische ondersteuning gerealiseerd.

Opening Hikvision op bedrijvenpark De President

Het pand is in opdracht van Hikvision door aannemer Hercuton ontwikkeld en gebouwd. Het bestaat uit een kantoor (inclusief showroom, trainingsruimtes) van 2.000 m2 en een bedrijfsruimte van 4.500 m2 op een perceel van 9.525 m2 aan Dirk Storklaan 3.

Hikvision is leverancier van digitale video-surveillanceproducten en -oplossingen. In vijftien jaar is Hikvision een speler met meer dan 17.000 medewerkers geworden, met veertienvestigingen over de gehele wereld, afnemers in meer dan 100 landen en een marktaandeel van meer dan 35 procent in China.

Het bedrijvenpark De President (100 hectare groot, waarvan 52 hectare uitgeefbaar) biedt lokale, regionale en internationaal georiënteerde bedrijven hoogwaardige vestigingsmogelijkheden. Sinds de start van de ontwikkeling in 2008 hebben zo’n vijftig grotere en kleinere bedrijven zich gevestigd, waaronder Lexpoint, Staples, Nelson, Master Totaalinrichting en Scotch & Soda. Sky Group (logistieke dienstverlener) en DRT (datacenter) zijn er gestart met bouw van een pand en zullen later dit jaar hun intrek nemen. Schwalbe Nederland (fietsbandenspecialist) en Royal Textile (groothandel in bedtextiel) groeiden uit hun jasje en realiseerden onlangs uitbreiding.

De President is een ontwikkeling van de gemeente Haarlemmermeer en regionale gebiedsontwikkelaar SADC.

Reageer op dit artikel