nieuws

Ook short stay in oud-Shellkantoor Den Haag

regios

Bouwinvest heeft 1.095 m2 woonruimte verhuurd in Park Hoog Oostduin in Den Haag aan Corporate Housing Factory. In de plint van dit gebouw worden veertien short stay appartementen, twee hotelkamers en kantoren gerealiseerd.

Dat meldt Bouwinvest namens Bouwinvest Residential Fund. Corporate Housing Factory zal voor een periode van tien jaar de verhuur hiervan op zich nemen. Pinnacle transformeert het voormalige Shellkantoor naar ontwerp van architectenbureau Cepezed naar twee moderne, duurzame gebouwen – Hoge Duin en Lage Duin – met 61 appartementen en negen penthouses in de koopsector en 146 vrije sector huurappartementen.

De vrije sector huurappartementen worden opgenomen in het Bouwinvest Residential Fund. In de plint zijn voorzieningen gepland zoals een servicepunt, guest rooms en recreatiefaciliteiten waar alle bewoners van Park Hoog Oostduin gebruik van kunnen maken. De appartementen worden naar verwachting eind 2017 opgeleverd.

Michiel de Bruine, hoofd Asset Management Woningen bij Bouwinvest: ‘Corporate Housing Factory biedt aantrekkelijke short stay services en guest rooms aan expats  en internationale professionals. Deze dienstverlening past goed in Park Hoog Oostduin. Ik sluit niet uit dat de toekomstige bewoners de relaties aan zullen dragen voor de short stay apartments.’

Ook Michael Berendsen en Jouke Baaima, de Directie van Corporate Housing Factory, zijn trots op de samenwerking met Bouwinvest: ‘Met de appartementen in Park Hoog Oostduin kunnen we gehoor geven aan de grote – en nog steeds toenemende – vraag naar serviced apartments en zetten we een vervolgstap in de groei van onze organisatie. In Park Hoog Oostduin zal het serviceniveau hoog zijn. De geplande recreatiefaciliteiten in het gebouw sluiten aan bij het totale dienstenpakket dat alle internationale professionals van ons gewend zijn.’

Reageer op dit artikel