nieuws

Nieuwe creatieve broedplek in Eindhoven

regios

Aan de Hurksestraat in Eindhoven wordt hard gewerkt aan de transformatie van een voormalig Philips-lab. Na dertien jaar leegstand heeft Heijmans het initiatief genomen om het complex nieuw leven in te blazen met het verhuurconcept ’Plan-B’.

Dat meldt Camelot Europe. Het bedrijf  is door Heijmans ingeschakeld om de komende vijf jaar het beheer uit te voeren.

De renovatie van de eerste van de drie gebouwen ter grootte van 12.000 m2 is volop aan de gang. Hierbij worden de zes verdiepingen in fases verbouwd en geschikt gemaakt voor creatieve ondernemers en bedrijven in de maakindustrie. Plan-B  wordt een platform voor creatieve ondernemers.. Door het delen van faciliteiten, middelen en kennis kunnen deze ondernemers elkaar versterken in een dynamische werkomgeving. De gunstige huurprijs stelt hen in staat low-budget te starten. Het complex telt 198 parkeerplaatsen. Daarnaast is er een loading dock met opslag aanwezig.

Er is plaats voor 250 tot 300 bedrijfsunits. Ondernemers kunnen hier zelf bepalen hoeveel metrage ze willen afnemen, de indeling is erg flexibel. De beheerder zorgt voor de werving van huurders en legt zijn selectie voor ter accordering.

Reageer op dit artikel