nieuws

Nieuwbouw van 33 woningen in Utrecht

regios

In Utrecht komt een nieuwbouwproject van 33 woningen. Tijdens de Provada is de overeenkomst op 8 juni 2016 tussen de gemeente Utrecht en Janssen de Jong Projectontwikkeling ondertekend.

De woningen komen in de wijk Hoge Weide. Janssen de Jong heeft in samenwerking met ONB architecten en Klimaatgarant de selectie voor deze locatie gewonnen. Het plan scoorde goed op de hoge mate van stedelijkheid (deels vierlaags woningen met een beukmaat van 4,80 meter), de verkoopbaarheid (o.a. kopersopties) en de duurzaamheidsambitie. Met stadsverwarming wordt een EPC van 0 en een GPR van 8,0 gerealiseerd. Janssen de Jong heeft de ambitie om in dit project nul-op-de-meterwoningen mogelijk te maken. De verwachting is dat de 33 woningen nog in 2016 in verkoop gaan.

 

Reageer op dit artikel