nieuws

NH Collection hotel in Groene Toren Eindhoven

regios

Projectontwikkelaar Foolen & Reijs Vastgoed heeft een contract gesloten met NH Hotel Group voor de Groene Toren (13.000 m2) aan Vestdijk 9 te Eindhoven. Het wordt een zogeheten NH Collection hotel met 132 kamers.

Op de dertiende verdieping komt een restaurant, op de veertiende verdieping een rooftop bar. In de plint van het gebouw blijft ruimte voor de bestaande horecagelegenheden. Verder komen in het gebouw nog 112 woningen. De woningen bestaan uit een mix van short- en extended stay woonstudio’s en een penthouse.

De realisatie is in handen van Stam + De Koning Vastgoed & Bouw (VolkerWesels), het ontwerp is van de Eindhovense architect Diederendirrix. Homard Hoteldevelopment Benelux heeft bemiddeld tussen de ontwikkelaar en NH Hotel Group.

De Groene Toren maakt deel uit van de herontwikkelingsportefeuille van het Eindhovense Foolen & Reijs Vastgoed/City Pads. De onderneming is nu goed voor 3.500 woningen (225.000m2) in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. Het speerpunt van de Foolen & Reijs vastgoedgroep is transformatie van bestaande gebouwen naar nieuwe functies.

Reageer op dit artikel