nieuws

M2 ontwikkelt luxe woningen in duinen Monster

regios

Projectontwikkelaar M2 Groep uit Heemstede mag dertien luxe woningen realiseren in project Schelpenduin in Monster dat verder 25 vrije kavels omvat.

M2 heeft de prijsvraag gewonnen die gebiedsontwikkelaar OBWZ (Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom) onder vijf partijen heeft uitgeschreven voor woningbouwontwikkeling in Schelpenduin. M2 Groep zal naar verwachting dit najaar twaalf luxe twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning onder de projectnaam De 13 van Schelpenduin in verkoop brengen. Het ontwerp van de woningen is van Architectenbureau Van Manen uit Noordwijk.

Schelpenduin ligt direct achter de Haagweg in Den Haag tussen Monster en Den Haag. Het totale project omvat 25 vrije kavels en dertien luxe woningen. OBWZ heeft op de locatie een nieuw landschap gecreëerd, waarin de woningen zich voegen naar de hoogteverschillen van het duin. Enkele kavels zijn verkocht en diverse kavels zijn onder optie. De gehele locatie kan volgens de huidige planning in september bouwrijp worden opgeleverd. 

Reageer op dit artikel