nieuws

Lidl als projectontwikkelaar

regios

De uitbreiding van winkelcentrum Heyhoef in Tilburg opent op 13 juli 2016. Sinds 1997 is gesproken over uitbreiding, maar er kwam niets van terecht. Tot Lidl in de zomer van 2014 de rol van projectontwikkelaar op zich nam.

Lidl als projectontwikkelaar

Het is voor het eerst dat Lidl de rol van projectontwikkelaar vervulde. De supermarktketen diende een plan in bij de gemeente dat goedgekeurd werd. ‘De gemeente is blij dat Lidl de voortrekkersrol heeft gepakt. Samen hebben wij een mooi project gerealiseerd, waar de bewoners van de wijk Reeshof veel profijt van zullen hebben’, aldus Mario Jacobs, wethouder van de gemeente Tilburg. De supermarktketen heeft ruim 16 miljoen euro in het project geïnvesteerd. 

Uiteraard opent Lidl er een winkel. De andere winkels worden ingenomen door Xenos, Specsavers, Subway, Holland & Barrett, Primera, By Bianca damesmode, Brain Wash kapsalon, Kruidvat en Van Haren schoenen. Verder wordt er een nieuwe garage geopend die plaats biedt aan 165 auto’s.

Reageer op dit artikel