nieuws

Kiko Milano naar Lijnbaan

regios

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens een van zijn klanten de voormalige winkel van Invito op Lijnbaan 89c in Rotterdam verhuurd aan Kiko Milano.

Daarmee verhuurt de vermogensbeheerder opnieuw een winkelpand dat eerder in gebruik was bij de gefailleerde Macintosh Groep. Kiko Milano huurt 132 m2 kelder, 132 m2 begane grond en 10 m2 op de eerste verdieping. Kiko Milano is een Italiaans merk dat professionele cosmetica, make-up en gezichts- en lichaamsbehandelingen aanbiedt. In Nederland zijn reeds zeven vestigingen geopend. 

KIKO Milano werd bijgestaan door DLA Piper en Jacobs van der Meij. Syntrus Achmea Real Estate & Finance werd bij de totstandkoming van de huurovereenkomst geadviseerd door Cushman & Wakefield en Engelvast.

 

 

 

Reageer op dit artikel