nieuws

Jumbo heropent La Place Rokin

regios

Het La Place-restaurant in het voormalige V&D-pand aan Kalverstraat/Rokin in Amsterdam opent op 10 juni weer zijn deuren. Jumbo Groep praat met eigenaar IEF Capital over de huur van mogelijk meer winkelmeters.

Dat heeft La Place-eigenaar Jumbo bekendgemaakt. Het restaurant aan de zijde van het Rokin telt 450 zitplaatsen. Jumbo overweegt om ook de begane grond aan de kant van de Kalverstraat te huren. Daarover is Jumbo in gesprek met pandeigenaar IEF Capital.

De supermarktketen laat verder weten La Place-restaurants te willen openen in voormalige V&D-panden die Hudson’s Bay Capital wil huren. Daartoe voert Jumbo met de Canadese warenhuisketen gesprekken. Half juni volgt sowieso de heropening van La Place Zoetermeer met tachtig zitplaatsen. Daarnaast zal de restaurantketen zich op vrijdag 1 juli vestigen in een nieuw hoofdkantoor in Hilversum. 

Reageer op dit artikel