nieuws

Foodretailer Market 33 naar Zuidas

regios

Foodretailer Market 33, een nieuwe formule, heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de huur van 700 m2 op de begane grond van gebouw New Amsterdam aan Claude Debussylaan 33 op de Amsterdamse Zuidas.

Market 33 opent in juli 2016  op de Zuidas voor lunch, diner, borrel en meetings. Het concept bevat tien verschillende foodstands met horecaconcepten variërend van hamburgers tot duurzaam gevangen vis en van flammkuchen tot Asian streetfood. Market 33 biedt ook vergaderfaciliteiten, een pop-upruimte voor leuke initiatieven, een eigen koffiebar en mogelijkheden voor borrels aan de centrale bar.

Market 33 kiest voor New Amsterdam vanwege de gunstige ligging vlakbij station Amsterdam Zuid, de goede zichtlocatie van het gebouw op een hoek met veel passanten en een open uitstraling door de glazen puien in de plint. Daarbij sluit het urban foodcourt-concept van Market 33 naadloos aan bij de ontwikkeling van de Zuidas naar een gebied gericht op werken, wonen én leven.

Cushman & Wakefield begeleidde deze transactie namens eigenaar Vesteda.

Reageer op dit artikel