nieuws

Fietsenwinkel.nl opent in MegaStores Den Haag

regios

Fietsenwinkel.nl, de grootste fietsenwinkel van Nederland, opent op 3 juni 2016 zijn zesde fysieke winkel, in MegaStores Den Haag.

MRP Asset Management verhuurt 725 m2 aan Fietsenwinkel.nl, zo meldt eigenaar HS Retail. Dit bedrijf is sinds  april 2015 eigenaar van Megastores Den Haag en is bezig met een herontwikkeling en rebranding van het winkelcentrum. HS Retail is sinds april 2015 eigenaar van MegaStores Den Haag en is bezig met een grote herontwikkeling en volledige rebranding van het winkelcentrum. 

‘We waren op zoek naar een strategische locatie voor uitbreiding van onze fysieke winkels, bij voorkeur bij een grote woonboulevard. We kennen de omgeving goed en weten dat hier veel potentiële klanten komen. Daarnaast hebben we veel vertrouwen in de herontwikkeling en het traject dat is ingezet door de nieuwe eigenaar van MegaStores’, aldus Stefano Duringhof, retailmanager van Fietsenwinkel.nl.

Fietsenwinkel.nl is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste fietsenwinkel van Nederland en verkocht al meer dan 100.000 fietsen. Met de opening van de nieuwe winkel heeft Fietsenwinkel.nl in totaal zes fysieke winkels. In alle winkels kunnen mensen terecht voor onder meer e-bikes, stadsfietsen, transportfietsen, maar ook sportieve fietsen. Fietsenwinkel.nl levert alle A-merken zoals Gazelle, Batavus en Sparta en legt zich toe op het leveren van goede service in combinatie met scherpe prijzen. 

MegaStores Den Haag is met 85.000 vierkante meter en 46 winkels het grootste overdekte winkelcentrum van de Benelux. 

Reageer op dit artikel