nieuws

Eerste sleutel Parkzicht Steenen Poort Houten

regios

Wethouder Michiel van Liere van de gemeente Houten heeft donderdag 9 juni de eerste sleutel overhandigd in het project Parkzicht in Steenen Poort.

In totaal zijn er 60 woningen in Parkzicht; 14 koopwoningen van de samenwerking BPD-Roosdom Tijhuis, 16 sociale huurwoningen van Lekstede Wonen en 30 vrije sector huurwoningen van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Alle woningen zijn inmiddels verhuurd of verkocht.

In Steenen Poort zijn 100 woningen gerealiseerd op de voormalige sportvelden van sportpark De Stenen Poort tussen de woonwijken De Slag en De Poort, op loopafstand van het Oude Dorp in Houten. Steenen Poort is opgesplitst in een oostelijk en westelijk deel. Steenen Poort-Oost beslaat een villapark met 40 vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen. In deelplan Steenen Poort-West (Parkzicht) zijn 60 rijwoningen gerealiseerd, waarvan een deel bestemd voor verhuur..

Reageer op dit artikel