nieuws

Bun opent haar negentiende supermarkt

regios

Bun heeft op 28 juni een volledig nieuwe supermarkt in wijkwinkelcentrum Columbus te Almere Poort geopend. De nieuwe supermarkt heeft een oppervlak van 1.800 m2. Naast de supermarkt is er ook een slijterij en een bloemenwinkel geopend.

Bun is sinds 2008 bezig met de ontwikkeling van wijkwinkelcentrum Columbus. Rondom het winkelcentrum zijn op maaiveld 130 parkeerplaatsen gesitueerd. Boven het winkelcentrum bevinden zich 30 unieke huurappartementen welke hoogwaardig zijn afgewerkt. Onder het winkelcentrum is er een parkeergarage ten behoeve van de bewoners. Het gehele complex is door Bun ontwikkeld en zowel de woningen als de winkelruimten zullen langjarig door Bun in belegging genomen worden.
Met de opening van deze supermarkt is het aantal supermarkten, dat Bun zelf exploiteert, toegenomen tot negentien. Bun wil de komende jaren verder door te groeien.

Reageer op dit artikel