nieuws

Bouwstart dertig woningen Geldrop

regios

Van Wanrooij Bouwbedrijf realiseert dertig woningen in het nieuwe woonwijkje De Doelen in Geldrop. De bouw van de veertien sociale huurwoningen en zestien koopwoningen is 16 juni begonnen.

De woningen komen tussen de Ter Borghstraat en de Johan Peijnenburgweg in Geldrop. De huurwoningen realiseert Van Wanrooij in opdracht van Wooninc uit Eindhoven. Van Wanrooij Projectontwikkeling heeft de koopwoningen met prijzen vanaf 195.000 euro ontwikkeld. De architect van het project is Inbo uit Eindhoven. Alle woningen zijn verkocht en verhuurd. Het woonwijkje komt op een al jaren braakliggend terrein op loopafstand van het centrum van Geldrop. De ontwikkelperiode bedroeg veertien jaar, mede doordat het plan diverse malen is veranderd.

 

Reageer op dit artikel