nieuws

ANWB zoekt partijen voor herschikking kantoren

regios

De ANWB doet een strategisch onderzoek van diverse kantoorlocaties in Nederland en zoekt partijen die hierbij betrokken willen zijn. Onderdeel van dit onderzoek is een vernieuwende of innovatieve invulling van de locatie Wassenaarseweg 220 te Den Haag, waar het hoofdkantoor gevestigd is..

De locatie Wassenaarseweg 220 te Den Haag iligt  tussen de Van Alkemadelaan in Den Haag Benoordenhout en het park Clingendaal in Wassenaar en omvat verschillende kantoorgebouwen en een groot parkeerterrein. ANWB heeft inmiddels een stedenbouwkundige visie laten uitvoeren die input kan leveren voor een vernieuwende of andere invulling van deze locatie.  Het toekomstige gebruik, de manier waarop dit vorm krijgt en rol welke  ANWB daarin speelt is echter  mede af van de reacties vanuit de markt.

Colliers International Corporate Solutions treedt namens de ANWB op om haar te adviseren en te begeleiden bij dit strategische huisvestingsvraagstuk. Indien partijen geïnteresseerd zijn om het informatiememorandum m.b.t. de kantoorportefeuille en in het bijzonder de Wassenaarseweg 220 te ontvangen kunnen zij contact opnemen.

 

Reageer op dit artikel