nieuws

ABN Amro verkoopt pand aan Kneuterdijk Den Haag

regios

DTZ Zadelhoff start, namens ABN Amro, met de verkoop van het kantoor aan Kneuterdijk 8 in Den Haag van circa 9.400 m2. Daarnaast horen een ondergrondse parkeergarage met 91 parkeerplaatsen aan de Heulstraat 21 en een dubbel bovenhuis van bijna 160 m2 aan het Noordeinde 19, in het historische centrum, tot de verkoop.

Het monumentale gebouw werd sinds 1923 gebruikt door onder andere de Rotterdamsche Bankvereeniging, het huidige ABN Amro. In 1988 is het object volledig verbouwd waarbij de monumentale gevel is behouden. Het huidige bestemmingsplan is die van kantoor, maar de gemeente heeft aangegeven dat het gebouw in aanmerking komt voor herontwikkeling naar de functie van hotel.

DTZ Zadelhoff begeleidt, in samenwerking met Loyens & Loeff, de verkoop.

Reageer op dit artikel