nieuws

ABB legt laatste hand aan woonwijk Den Hoorn

regios

ABB Bouwgroep begint in juli met de bouw van de laatste woningen in het Lookerparck in Den Hoorn. De ontwikkelaar en bouwer heeft er al 159 woningen gerealiseerd.

De laatste vierde fase bestaat uit acht woningen. ABB Bouwgroep is in 2011 gestart met de bouw van de eerste woningen in de nieuwe woonwijk Het Lookerparck. Na vijf jaar en 159 gebouwde woningen is ABB bijna uitgebouwd. Het Lookerparck is volgens de bouwende ontwikkelaar een gewilde woonomgeving in Den Hoorn, mede dankzij de landelijke omgeving van Midden-Delfland, de nabije voorzieningen en de woningen.

De oplevering van de eerste woningen uit fase drie verwacht ABB in september. Alle woningen van deze fase zijn verkocht. De heiwerkzaamheden van fase 4 starten in juli. De oplevering van deze woningen worden in het eerste kwartaal van 2017 verwacht. In deze fase zijn nog twee woningen te koop.

Reageer op dit artikel