nieuws

WTC The Hague ingrijpend vernieuwd

regios

De metamorfose van het World Trade Center The Hague in de Prinsenhof te Den Haag is nagenoeg afgerond. Om de ingrijpende verandering te vieren organiseert het World Trade Center The Hague vanaf 1 juni de Housewarming Weeks met als climax de Grand Re-opening op 16 juni.

Belangrijk onderdeel van de vernieuwing is de ombouw van de voormalige entreehal tot een multifunctionele congreszaal voor ruim 500 personen. Daarnaast is de hoofdingang verplaatst naar de Prinses Beatrixlaan, waar nu in de nieuwe lobby een 21 meter hoge roltrap, koffiebar, sushirestaurant, trendy bar-brasserie, mini-supermarkt en fitness- en wellnesscentrum te vinden zijn.

De Prinsenhof, waarin het WTC The Hague is ondergebracht, is eigendom van Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund.

Reageer op dit artikel