nieuws

Snelle oplevering campus Wageningen door mild weer

regios

De oplevering van Campus Plaza op Wageningen University and Research is al in juni. Het nieuwbouwplan bestaat uit 440 studentenstudio’s en 2.200 m2 commerciële ruimte.

Dat melden initiatiefnemers Plegt-Vos Bouwgroep uit Oldenzaal en Ten Brinke Slot Projectontwikkeling uit Arnhem. De exploitatie van de woningen is in handen van studentenhuisvester Duwo. De oplevering van de campus aan de Bornsesteeg was eerder eind augustus voorzien.

De snellere oplevering ruim voor de opening van het nieuwe collegejaar zeggen partijen te danken aan de goede samenwerking, de milde weersomstandigheden en een strak georganiseerd bouwproces. De voorzieningen zijn bestemd voor kleinschalige detailhandel, een kinderdagverblijf en horeca. 

Reageer op dit artikel